Okrasimo naš dom z ogledali

LED ogledalo
Vsaka soba ima svojo unikatno osebnost. To ustvari kombinacija pohištva, barv in drugih elementov. Nič pa se ne more primerjati z magičnostjo ogledal. Ta ustvarijo posebno atmosfero v vsakem prostoru. Glede na položaj, lahko spremenijo občutek sobe, izboljšajo pretočnost ali pa dodajo funkcionalnost. Možno je tudi, da primerno postavljeno ogledalo doda vrednost že obstoječemu dekorju. V vsakem primeru pa popestrijo in prinesejo novo energijo v vsak prostor, kamor jih namestimo.

Pravokotno ogledalo paše povsod

Ko pomislimo na ogledalo, nam verjetno prvo pride na pamet pravokotna oblika. To je najbolj popularna oblika ogledal, ki jih najdemo v skoraj vsakem domu. Na nek način spominja na dragoceno sliko. To je tudi razlog, da ni nič narobe, če z njem ravnamo, kot z umetnino. Tako ga lahko obesimo nad kamin, kjer bo dodal razkošje naši dnevni sobi.
Pravokotno ogledalo
Pravokotno ogledalo Blue
Možno je tudi, da ogledalo namestimo nasprotno od oken. Tako dobimo več svetlobe v samo spalnico, ali dnevno sobo na preprost način. V kopalnicah pa povečamo razkošje, če obesimo eno ali dva ogledala nad samim umivalnikom. Tako bo kopalnica izgledala odlično in bo obenem vzbujala občutek sproščenosti.

Okrogla ogledala privabljajo poglede

Že dolgo časa se okrogla ogledala uporabljajo v mnogih predsobah, dnevnih sobah, kot tudi drugih prostorih. Temu je tako, saj so odličen način, da ustvarimo glavno točko zanimanja, kjerkoli želimo. Poleg tega pa ne potrebujemo skrbeti, da jih namestimo v točni liniji, saj ne potrebujejo poravnave. Taka ogledala lahko najdemo v okvirju, ali pa tudi brez. To nam omogoča, da ustvarimo moderen ali pa bolj staromoden videz. Tako lahko postavimo okroglo ogledalo na steno, kjer se nahaja miza, predalčnih ali karkoli drugega, in takoj izboljšamo izgled sobe.

Podolgovato ogledalo je samo po sebi okras

Dostikrat lahko opazimo, da se taka ogledala nahajajo nad kaminom, ali pa potekajo po kotih predsobe. Z njimi dodamo neverjetno veliko stila in razkošja ter tudi funkcionalnosti. To je odlična lastnost, če bi radi, da naša predsoba izgleda odlično, vendar vseeno potrebujemo preveriti našo opravo, preden se podamo iz hiše. Odlično ponudbo različne opreme za domove vseh vrst in velikosti lahko najdemo na spletni strani www.volino.si. Na omenjeni strani lahko izbiramo med pohištvom vseh stilov, velikosti ter cenovnih razredom.