Gumijaste avtomobilske preproge

3D Spiderman Costume https://www.zentaibodysuit.com/Superheros-C1/Spiderman-Costumes-C17 Spiderman CostumesVas moti, ko se vam v avtu na tleh naredi lužica zaradi snega, ki ga v avto prinesete s seboj na čevljih in ki se začne med vožnjo topiti? Stopljen sneg ali druga mokrota prodre čez tekstilni tepih, ki tako postane vlažen in se zlepa ne posuši. Tako še nekaj dni po tem občutite vlago v avtu, kar je zelo neprijetno. Vlažni tepihi pa lahko začnejo tudi smrdeti, če se ne posušijo popolnoma. Vse te težave lahko rešite tako, da kupite gumijaste avtomobilske preproge, ki dobro zadržujejo vlago in mokroto in ki jih lahko tudi enostavno samo pobrišete. gumijaste_avtomobilske_preproge

Zakaj je guma boljša izbira kot tekstil?

Verjetno tistim, ki že imate gumijaste avtomobilske preproge ni treba posebej razlagati, zakaj so boljše od tekstilnih in zakaj se jih splača kupiti, saj se v praksi izkaže, da imajo kar nekaj prednosti. Prav njihova uporabnost in funkcionalnost sta tisti dve lastnosti, zaradi katerih se vam pri nakupu splača premisliti tudi o avtomobilskih tepihih iz gume, saj boste z njimi vsekakor zelo zadovoljni. Če dobro premislite, ugotovite, da se nakup izdelkov, ki imajo boljšo obstojnost, na dolgi rok veliko bolj splača, in z gumi preprogami za avto je gotovo tako. Saj ne, da je tekstil kaj manj obstojen, a vsekakor se sčasoma vanj rada zažre kakšna trdovratna umazanija, ki jo je skorajda nemogoče očistiti, tako da izgled takšnega tekstilnega tepiha postane bolj kot ne klavrn. Pri gumijastih tepih se vam kaj takšnega ne more zgoditi.

Čiščenje in vzdrževanje

Še ena pozitivna lastnost gumiranih tepihov za zaščito tal avtomobila, pa je njihovo enostavno čiščenje. Tak kot vsak drug tepih, tudi gumiranega enostavno stresete, kadar se na njem naberejo smeti, kadar pa se na njem nabere umazanija, ga enostavno lahko sperete z vodo in po potrebi še malo skrtačite, če se je umazanija že zasušila. Ko se tepih posuši, bo videti kot nov. Takšen tepih tudi ne potrebuje kakšnega posebnega vzdrževanja, vsekakor pa velja, da ga ne smete puščati na direktnem soncu, saj se lahko guma tako poškoduje oziroma razpoka. To pa je tudi skorajda vse, na kar morate paziti, saj so sicer takšni tepihi zelo obstojni in imajo dolgo življenjsko dobo.