Postelja v omari za majhne prostore

Kako iz dvosobnega stanovanja narediti trosobno? Kje spati v primeru, da živite v garsonjeri? Namesto raztegljivega kavča si omislite drugačno in bolj sodobno rešitev, ki se ji reče postelja v omari in ki vam omogoča, da posteljo takrat, ko ni v uporabi oziroma je ne potrebujete, enostavno pospravite v omaro ter tako poskrbite za več bivalnega prostora v vašem domu. Ko pa je čas za spanje, odprete omaro in, hop, postelja je tu! postelja_v_omari2

Idealno tudi za goste

Prav tako vam lahko takšna postelja v omari prav pride kot dodatna postelja za goste oziroma kot še ena postelja, ki vam je na voljo, kadar jo potrebujete, ko je v vašem domu kdo na obisku oziroma v gosteh. V vseh majhnih prostorih se resnično odlično obnese, prav tako pa se na njej tudi dobro spi oziroma se spi prav tako kot na vsaki drugi postelji. postelja_v_omari Takšna zložljiva postelja, ki jo lahko v zelo kratkem času pospravite v omaro in ki jo lahko takrat, ko jo potrebujete, spet izvlečete iz nje oziroma postavite ter je tako takoj pripravljena za spanje, pa vam bo prav prišla tudi v: - v počitniških kapacitetah, - počitniških hišicah, - vikendih, - apartmajih ali sobah za goste.

Postelja, ki je skrita v omari

Takšna postelja, ki jo potegnete iz omare, ima zagotovo to prednost, da je veliko bolj udobna od kavča ter da pospravljena res ne zasede veliko prostora, poleg tega pa je njeno pripravljanje in pospravljanje zelo enostavno ter poteka izredno hitro, zato vam ni treba skrbeti, da vam bo kradlo čas ali energijo. To se namreč rado zgodi, če morate vsak večer raztegniti kavč, ga pripraviti za spanje in zjutraj spet pospraviti, kar vam vzame kar nekaj časa, zato se rado zgodi, da kavč ostane nepospravljen do prihoda iz službe. V majhnih stanovanjih pa lahko tak raztegnjen kavč zasede skoraj tretjino kvadrature. Prav z mislijo na majhna stanovanja in tegobe stanovalcev v njih je bila zasnovana postelja, ki se lahko po potrebi skrije v omaro ter ki tako stanovalcem ni v napoto. Takšna zložljiva postelja se odlično obnese, zato se vam jo v primeru, da imate težave s prostorom, vsekakor splača preizkusiti. Poglejte na spletno stran akron.si in si poglejte, kaj ponujajo ter kako vam lahko pomagajo pri boljšem spanju!