Prodajajo se ugodna stanovanja Ljubljana

Z možem že nekaj časa iščeva primerno stanovanje za nakup. Pred nekaj leti sva kupila enosobno stanovanje v okolici Ljubljane, ki nama je kmalu postalo pretesno. V tem času sva prihranila kar nekaj denarja in začela sva razmišljati o večjem stanovanju. Mogoče o dvosobnem ali celo trosobnem, pa če bi le bilo možno, malo bližje Ljubljani. In na spletni strani z nepremičninami sva nekega popoldneva zagledala oglas: prodajajo se ugodna stanovanja Ljubljana. Bolj iz radovednosti, kot zaradi resničnega zanimanja, sem na oglas kliknila. Zelo obetaven začetek, prikaže se tloris stanovanja in čudovite fotografije svetle soseske. Stanovanjski kompleks se nahaja blizu zelenih površin, v bližini je šola, trgovina, a hkrati dovolj odmaknjeno od mestnega vrveža.  

Dvosobno ali trosobno stanovanje

Moja intuicija mi ni dala miru. Brskala sem dalje. Ogledovala sem si fotografije. Stanovanja Ljubljana so me prepričala. Preverila sem vse možne opcije, kaj bi nama z možem najbolj ustrezalo in kaj bi bilo sploh v okviru najinih finančnih zmožnosti. Ogledovala sem si dvosobna in trosobna stanovanja. Z balkonom, kletjo in garažnim prostorom za dve vozili. Svetla stanovanja, obrnjena na zahodno stran, kar nama je idealno. Preračunala sem najine finančne zmožnosti. Če bi ugodno prodala sedanje stanovanje in vzela manjši kredit, bi si lahko privoščila tudi trosobno stanovanje. Odlično, želim si veliko in svetlo stanovanje. A potem bi morala še vso opremo in pohištvo kupiti, tako da bi se selitev gotovo za nekaj časa predstavila. Ampak po fotografijah sem se skoraj zaljubila v trosobno stanovanje v drugem nadstropju. Sedaj pa lahko samo upam, da je še na voljo in ni že rezervirano.

Ogled, urejanje kredita in nakup

Z možem sva se še v istem tednu obrnila na nepremičninskega agenta in se dogovorila za ogled v stanovanjih Ljubljana, kot se je imenovala soseska. Stanovanja Ljubljana so bila že takoj, ko sva se z avtom pripeljala tja, čudovit stanovanjski kompleks. Urejena in čista soseska, z živahnim utripom in otroškim živžavom. Stanovanja Ljubljana so mi všeč. Tudi možu so bila všeč. Naslednji dan sva se odpravila na banko urejat kredit. Trosobno stanovanje bo po kratkem premisleku najino.