Toaletna torbica – mala velika prijateljica

Končno sem si privoščila tisto drago torbico, ki sem jo že nekaj mesecev občudovala na spletu in zadnje tedne še v izložbi. Ne morem verjeti, da je končno moja! Komaj čakam, da grem v ponedeljek z njo v službo. Včeraj sem praznila svojo staro in nisem mogla verjeti očem, kako umazana je bila od znotraj! Saj se spomnim, da se mi je pred kratkim odprla škatlica s senčili, ampak nisem vedela, da je imela stara toaletna torbica luknjo in so se senčila za ličenje tako razsula po njej. Novi torbici tega res ne morem narediti! Sklenila sem torej, da je skrajni čas, da bo v njej ves čas še nova in dovolj prostorna toaletna torbica, v kateri bodo senčila in druga ličila na varnem pred tem, da se stresejo.

Poskrbi za vse drobnarije

Če ste mi kaj podobne, je tudi vaša torbica polna drobnarij, ličil in dodatkov za lase. Moja stara torbica je imela nekaj stranskih žepov, ki so bili polni lasnih elastik in sponk, v njej pa se je znašlo še marsikaj drugega. Za vse ostalo je poskrbela ena sama mala toaletna torbica, ki je bila popolnoma natrpana z vsemi ostalimi stvarmi. Nič čudnega, da se je strgala, saj je bila res premajhna za vse tisto, kar sem skušala spraviti vanjo. Pa sem se lotila raziskovanja. Nisem vedela, da je izbire toliko! Kaj točno sem iskala? No, ker imam končno popolno torbico, sem se odločila, da mora biti tudi toaletna torbica popolna. Ne sme biti prevelika, sploh pa ne premajhna (saj veste, koliko ličil rade tovorimo s seboj). Tudi dizajn mora biti nekaj posebnega, saj imam rada lepo oblikovane stvari. Če se le da, pa naj ima še kakšen dodaten stranski žep, saj je to zelo praktično.

Ena ni nobena!

Na koncu sem si kupila kar dve, saj mi ena toaletna torbica očitno ne zadostuje oziroma je v njej veliko premalo prostora zame. V večji bodo ličila za nujne popravke, v manjši pa bom imela ostale osebne predmete – elastike za lase, sponke, glavnik in podobno. In kako sta lepi! Prva toaletna torbica je enobarvna s pentljo, druga pa pikasta. Obe sta v enakih barvah, tako da se čudovito ujemata, hkrati pa se barvno ujemata tudi z mojo krasno novo torbico.